14 Aug 2013
rancak beraya

selamat hari raya yg ke - 7 .hihihi . mood raya
masih lagi adaaaa .tapi kuih raya . dah tinggal habuks .maaf ye .haha
hari nie dah rest ...lepas dah beberapa hari aku punya rancak pegi
jalan-2 rumah kengkawan .sana sini ...sampai pancit motor aku haha.
*nasib baik aku tererr* puii haha . 

hmm . dah dua tahun tinggalkan spm, setahun lebih tak bersama
dgn kengkawan . semua dah berubah .:(
dah banyak yang janggal . hanya beberapa saja yang still macam dulu.
thanks sangat . sebab sudi jemput aku makan-2 rumah mengkome-2
semua . thanks to Angah ,dua hari aku g melantak rumah ko .ahaha
laksa and bihoon ko memang superb . haha .
to pakrek .thanks bihoon ko pun best .cili tu memang sangat superb duperb .
haha .tapi banyak merepek je masa kat rumah kau. rasa macam 
aku nie bukan tetamu pun ada masa beraya rumah kau . sebab dgn 
kau-2 sekali cotcetcotcet . haha yg penting mak kau dah bongkar
semua rahsia perangai kau yg bermacam-2 perisa tu hahahahaha .

tu akmal .thanks jugak sebab sudi jemput aku g open house rumah ko.haha
best .memang best sbb ditinggalnya aku and kengkawan aku termanggu-2 kat dlm rumah.ko enak punya duk kat luorr ... apa punya tuan rumah ko nieee .
hahahahampehs !~

to azra . hehehehehe penumpang setia aku . nti ko balik kita g jengjalan
lg ookai ..memang best . kita buat rombongan g rumah pakrek .haha
one more things ...kelmarin masa g beraya enak-2 rumah kengkawan .
aku jumpa someone..hahaha .... sorang blogger famous .kak irine nadia.aha
tapi dia duk dlm keta je .haha punya aku excited .huahuahua .
mcm nak g ketuk je keta dia nak bersalam dgn dia .maluuuuuu ~ haha



⇦past
future⇨