13 Apr 2013
true friends? :(


hmmm.
hari nie rasa macam nak mengeloh lah.
keluh kesah kak kilaaa . ('_')

ekceli.......aku.... taktau nak luah dekat sapa.
kawan ? ramaiiiiiiiiiiiii.tapi hmmm *ada ke yang paham aku*
huks kesian.. dulu boleh laaa.... kawan ramai...dan ramai
jugak yg nak dengar aku punya problem. 
sekarang ?
hentah ler.kekadang rasa macam
aku sorang pulak yang duk panaskan telinga dengar
problem orang..... story orang...... dan aku?
thinking thinking thinking "what the fuck?"

well... sekarang nie aku rapat dengan sorang junior.
Junior ooookai.....
dan aku rasa macam dia pulak yang paham aku.
Madihah...hehe..aku panggil dia madi jerp..
haha.seriusly.! hairan gak aku...budak yang 
muda dari aku pulak yang aku rasa dia paham aku
berbanding aaa .aaaaa someone someone laaa :(

aku tahu ramai ingat someone nie baiks..ekceli memang
la dia baik pun.cumaaaa..... 
maybe aku kot bermasalah sikit nak nilai orang...
sebab diri aku yang rasa. . . .
yeaaa aku tahu aku nie jenis yang payah sikit
nak kamceng dengan orang.

tapi senang je kalau nak kamceng dengan aku.

  • suka buat lawaks
  • mahu dengar aku punya problem. (aku boleh je nak dengar problem orang)
  • jangan suka sangat mengomen or judge orang lain *nie aku pantang*
  • jangan bajet
tu jerrr cara nak kamceng dengan aku.aku nie takda lah lurus sangat
oookai haha.

cumaaa...aku tak berapa nak reti dalam bab-2 kawan nie
yang aku tau.bila aku berkawan....
terasa-2 tu normal lah kan....tapi
jangan perasan perfect sangat .
:( :(
⇦past
future⇨