29 Sep 2012
Mr.unknown

tiada gunung yang terlalu tinggiiiiii~
tiada laut yang terlalu luas~
tuk mereka memisahkan kita dari mimpi2 kita ini~~

makkk oihhhh ! jiwang nak mampus malam nie .
apsal ko kila hah ? tebiat nak mampusss ! -,- 
ehehhh ...sedia maklumnya aku kan memang minat gila2
lagu asmidar-biar sampai ke bintang nie . so kalau aku dengar
je. feeling sampai tak bule sapa kacau aku . punya tangkap 
cintun nya aku kan ? punya gila bayangnya aku kannn.

btw .tadi pegi beli barang kat seriap .dannnnn .
huh ! aku rasa kali nie dah masuk 4 kali aku jumpa unknown nie.
serius aku tak kenal dia,tak tau pon umor and nama dia.
tapi aku taktau lahh napa ...deret kalau jumpa dia nie
mesti ada penghalang bagi aku tak nampak muka dia
sepenuhnya .seriuss ! dah macam cerita novel dah gaya -,-
tapi memang aku cam dia ..heissshhhh . gerammmmnya aku -,-
yang pasti dia memang pakai speck mata.. owhhh .
*ntah2 jodoh aku kott -,-* (muntah hijau lerr)
jangan cakapppp . JODOH KAN RAHSIA ALLAH .
dah aku tak nampak muka dia,apa lagi aku pon...
berpuaka semulalah mulut aku menyumpahhhh seranahh ! -,-

haduhaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ^_^ makkkkkkk ! sapa budak lelaki tu hah !
sapa? sapa?sapa? see ...yang pasti dia taktau yang aku nie 
maybe salah sorang makhluk yang "kagum" dengan dia .kannkann.
sahh ! memang kompom ko jodohh aku ..hohoohoo ..aku ngah tunggu 
rombongan ko nie... (meroyannnnnn dahhhhh akuu T_T)
jangan sampai aku selidik sampai ke rumah ko ! . tapi aku sure ko
pasti tinggal kat area2 nie kannn .haha ! siap lah ko .
aku nak jadi detective conan lar niehhhhhhh .-,-

⇦past
future⇨