30 Sep 2012
flashback life

panas ! panas ! panas ! .
panas pon Alhamdulillah...hujan pon Alhamdulilahh ~
semua tu kan rahmat Allah .:)
wowww .rajinnnyerr aku update sampai tiap hari kann.haha
time2 cuti nie lah aku nak bergosip,meluah,membengong &
mennnnnn............................. -,-
untuk sekarang ,aku rasa happy lah jugak .maybe dah selalu 
sangat dengan kengkawan2 kot . Mr universiti pon dah lama tak
kacau hidup aku .busy study kot -,- .eloklah lah tuhh..
tak kacau terus pon lagi aku suka .hehe . taklah rasa serba salah
sgt aku .huhu .si Dak Kemal pulak ? umphhh .selalu cakap
macam paria je kat aku -,-" .ntah hapa2 lah ko nie hadik oiyy !
btw, semalam geng kelas aku 6RIII ada buat makan2 steamboat .
tak join pon .huhu .aku deret tak join. mula2 tu excited gilerr
aku .pastu selalu changes tempat je..last2 tak pegi jugak .huhu

party tu sempena nak sambut kawan aku yg dapat tawaran belajar
kat u . tahniah yeww nurfatinfarahinn .:) i'll miss you friend! she is very a lucky
person in our class . always cotcetcotcet till aku gelak2 .:D
aku rasa even kitorang baru kenal tak sampai setahun .tapi
dah banyak kali dorang buat makan2 kat luar. but ..unfortunatelly,
sekali pon aku tak penah join .:( owhhh *sadisnya*
lagipon aku taklah rapat sangat dgn dorang2 semua tu . cuma berapa kerat
je yang aku rapat dan paling aku rapat sekali mestilah
dgn Dak nur ikma liyana .;) bestfriend baru aku ..but aku tetap
tak lupa kengkawan dulo2 yaw ! :')
group PKBM ! owhhh .paling aku rindu beb ! .adik Terbuang aku
.(ntah hengat ke tak kat aku eyh ?) Y_Y .aku je yg ingat kat dorang .

kalau bule back to old years, aku lah orang pertama
yang nk flashback balik hidup aku time form 5 dulu .huhu
time ngah best2 dengan geng PKBM dulu tu .sedihh woo
Imissyouguyssss 
⇦past
future⇨