27 Mar 2012
aku minat muay thai :D

Photobucket

cik chakila menjelma lagi hihi :p...kembali menyemak kat blog sendiri...aku nie kan
kalau bole harik-harik aku nak menconteng blog nie tapi tatau nak update
kisah apa?...huhuxx...takda kisah yg menarik sejak2 habis sekolah nie...hmm.hmm
sapa sini suka tengok cerita lawan2??*sila angkat kening*...aku dah angkat dah nie ngehxx3...........^____^


sejak2 aku tengok cerita SOMTUM & POWER KIDS tu..tambah2 pulak ada geng
bebudak yg lawan..fuiyoohhh!! dah bole buat aku tengok sampai berulang2...
kadang2 tu,,time rumah aku takda sapa2..dengan mengongnya aku melompat2,
menendang2,menggolek2 badan sengsorang aku...makin aku kerap tengok ,
makin aku minat dengan muay thai..haiyakk?? =,=..pelakon2 bebudak tu
ponnn comei2 belaka..sasida jindamanee & nanthawut boonrubsub ....cute & hensem beb!..kalau dulu ,aku lah orang yg paling tak suka dengan cerita thai ..tapi sekarang bole tahan lah..tu pon aku hanya minat cerita yg ada lawan2
 saja!..... hihi..dulu aku layan indon je ..tapi tak semua sebab cerita indon selalu
buat aku bengong...erkkk...macam takda pembaharuan jalan cerita je..huhu
tapi aku still lagi jadi peminat setia esa sigit,yukikato,marshanda,nia ramadhani
nabila syakieb,yasmin wildblood,nikita willy..hah ramai lah jugak...:p ..
pelakon hebat2 pulak tu yg aku sebot ,,hihi :p....


aduss...rasa macam nak belajar muay thai lah..huhux..*nanti org gelak kat
aku pulak*..bukan apa..salah satu seni mempertahankan diri,,:)..haha..lawak
betol!..umor dah 18 tahun..baru terpikir nak belajar benda2 tu semua...org belajar dari kecik2..hihi..eh..tapi aku ada lah jugak kemahiran2 menendang..haha :D
sebab dulu kecik2 aku suka sepak tendang abang aku, dak iwan....hehe..


kalau dulu org selalu cakap,perempuan & cermin tak dapat dipisahkan..
betol tu betol..tapi bagi aku..yg paling penting sekali ..adalah..perempuan &
seni mempertahankan diri tak dapat dipisahkan..haa..baru tepat kan?..ngehxx3...
sebab sekarang nie dah tak selamat macam dulu..:(..tambah2 perempuan & kanak2...kesian..:'(..tu pon salah satu sebab aku nak belajar semua tu tapi
aku lebih minat muay thai dari seni mempertahankan diri yg lain..hihi..hentah ler napa?....lagi satu ,,bagi aku lah kan...badan tak besau takpa,tak kuat pon
takpa..asalkan kita kena bijak dlm sesuatu tindakan..baru kita bole lawan
dgn musuh.....kadang2 tu..aku pulak yg terlebih bengang kalau dengar
berita kt tv pasal kes2 sensitif ttg perempuan nie...>:-(.....masyaAllah~..:'(
...
*aku harap apa yg aku minat nie aku akan dapat belajar hehe :D..*

⇦past
future⇨